Kreativni vikend u Hobby Art Centru sa Teom Jurković

Hobby Art Centar svojim kreativcima u narednim mjesecima planira mnoštovo kreativnih, unikatnih, šarenih prezentacija i radionica. Od svojih kreativaca ne tražimo mnogo – pozitivan stav, želju za učenjem i ideje koje su spremne da se realizuju.

 

S tim u vezi – početak kreativnog listopada počinje sa posjetom iz Zagreba. Hobby Art Centar u Sarajevu i Mostaru će posjetiti Tea Jurković, vrhunska umjetnica, majstor kreativnih tehnika i certificirani instruktor OSP tehnike koja donosi brdo novih ideja i tehnika.

Tea Jurković se više od osam godina profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera, a više od pet godina se intenzivno bavi vođenjem kreativnih radionica za različite profile hobista. Vlasnica je veselog Hobbyshic studija u Zagrebu u kojem je moguće pronaći materijale, savjete i ideje za hobby tehnike i izrade. Od 2011. godine Tea je One Stroke certificirani instruktor, dalje se posvetila country/dekorativnom slikanju kod majsorice dekorativnog slikanja uljem – Sabrine Pedron.

Svi oni koji vole zaposliti svoje ruke, ali i svoj um šarenilom i ljepotom kreativnosti, ili oni koji se još nisu okušali u ulozi kreativca imaju poziv i podršku da posjete Hobby Art Centar na Marijin Dvoru 6. 10 u 17:00 sati na besplatnoj prezentaciji novih tehnika i ideja iz 'asortimana' naše gošće, poručuju iz Hobby Art Centra.

Pored toga, u Hobby Art Centru čeka "Sarajevski kreativni vikend". Naime Tea će održati tri kreativne radionice u subotu i tri krativne radionice u nedjelju, a radnu sedmicu, u ponedjeljak, će početi sa dvije kreativne radionice u Hobby Art Centru u Mostaru.

U samo jednom danu možete sudjelovati na nekoliko ili odabrati jednu radionicu prema svom interesu.

Odabrati možete šest radionica u Sarajevu, a dvije u Mostaru, svoje prijave možete izvršiti putem brojeva telefona: Sarajevo – 033/200-795; Mostar – 036/550-360, putem facebook stranica ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Više na našoj stranici i facebook pageu.