Drugi o nama

Najvažniji komentari su oni od naših cijenjenih kreativaca, kupaca i klijenata. Maksimalno se trudimo biti na usluzi svima od njih, pružiti korisne informacije, savjete i potaći ih na nove ideje.

Šta oni misle o nama, pročitajte u nastavku...

"Neprocjenjiva vrijednost druženja na kreativnim radionicama, osim dijeljenja znanja jeste što sam upoznala nove divne prijatelje i stekla nova poznanstva. Hvala vam puno na toj prilici i nadam se ponovnom susretu!" (K.P.)

"Osoblje je veoma ljubazno i na ponudi je veliki izbor salveta. Sve pohvale Hobby ekipi." (A.Š.)

"Sve pohvale za profesionalnost, ljubaznost i stručnost osoblja." (T.S.)

"Vjerni sam kupac i dajem ocjenu 5+ zahvaljujući zaposlenicima Hobby Art Centra! Izuzetno ljubazni i susretljivi." (M.Z.)

"Jako ljubazni mladi ljudi koji rade u Hobby Art Centru su razlog da sam se vratila više puta u nekoliko dana." (M.M.)

"Sve pohvale za osoblje - susretljivi, veoma ljubazni i uvijek spremni da pomognu u nedoumicama i poteškoćama." (J.S.)

"Ljubazno osoblje, kreativne radionice, bogat asortiman proizvoda - mehlem za dušu. Želim vam da i dalje budete tako kreativni i dobri ljudi. Vi činite svijet ljepšim i boljim." (A.A.)

"Zahvaljujući Hobby Art Centru, moja djeca su postala kreativnija, a i ja sa njima. Moja kuća je prepuna prekrasnih radova. Hvala što ste nam uljepšali život." (J.P.)

"Sve pohvale za ljubazno i susretljivo osoblje u prodavnici Hobby Arta, zatim i za ekipu koja je zadužena za vođenje stranice koja je tako brza, tačna, ljubazna i profesionalna u odgovorima i pružanju svih informacija." (L.G.)

"Radnja u koju rado dolazim i kupujem, koja ima izuzetno pozitivnu energiju, a uposlenici su čista 10-ka! Ljubazni, uslužni i dragi. Samo tako nastavite!" (I.J.)

"Profesionalna ekipa. Odličan izbor repromaterijala! Sve pohvale." (N.A.)